“Tijdens mijn tienerjaren was mijn muzikale voorkeur al breed: ik luisterde veel rock, pop, metal en wereldmuziek. Mijn oudere broer speelde in een rockband en dat was voor mij een reden om ook gitaar te gaan spelen. Toen ik echter voor het eerst klassieke gitaarmuziek hoorde kon ik mijn oren niet geloven: het was liefde op het eerste akkoord!

Ik heb dus heel bewust gekozen om uiteindelijk klassiek gitaar te gaan studeren. Mijn Bachelor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en daarna mijn Master aan de Messiaen Academie (Artez) in Arnhem.

Naast gitaar speel ik ook ukelele en pantam (een percussie-instrument). Verder ben ik oprichter en dirigent van een gitaarorkest: Het HGO. Dit gitaarorkest heb ik opgericht om mijn leerlingen een mogelijkheid te geven om samen met andere gitaristen muziek te maken.

Inmiddels geef ik al zo’n ruim 22 jaar met veel plezier les in de regio Den Haag. Ik heb ervaring met leerlingen van 5 tot en met 65+ jaar in verschillende stijlen, zoals klassiek, pop, rock en bossa nova. De gitaarlessen geef ik bij Gitaarkwartier en bij Muziekacadedemie Den Haag.

Een gitaarles van mij?
Dat is vakkundige aandacht voor jou en je instrument. Ik vind het belangrijk dat je een goede houding en speeltechniek aanleert waardoor je makkelijker en mooier zult kunnen spelen. Jouw wensen staan voorop, dus we gaan zoveel mogelijk uit van muziek die jij leuk vindt!”